Kerttervezés - Kertépítés Budapest

Kerttervező

Kertépítés képekben

Kerttervezés

 

Ahogy egy ház építése sem a téglák egymásra rakásával kezdődik, úgy a kertépítés esetén is nagyon fontos, hogy a kivitelezést gondos tervezés előzze meg. A kert életében a terv az első lépcsőfok a kész díszkert irányába vezető lépcsőn. Ahogy az épületek tervezését is építész végzi, úgy fontos hogy kertünk tervezését is kerttervező szakemberre bízzuk.

A kerttervező ismeri a kertépítés során használatos anyagokat, megoldásokat, segít a Megrendelő elképzeléseinek a megvalósításában.

A kerttervező ismeri a növények igényeit, tudja hol, melyik dísznövényt lehet használni. Tisztában van a díszcserjék, díszfák növekedésével, helyigényével, várható méretével. Fontos, hogy a kert ne csak az átadás pillanatában, hanem 5-10 év múlva is használható legyen. Ehhez tudni kell azt, hogy az adott növénykiültetés hogy fog változni az eltelt évek alatt.

A kerttervezés előtt mindenképp szükség van a kert felmérésére. Itt megnézzük a kert fekvését, a fény-árnyék viszonyokat, a terepviszonyokat, a talaj minőségét. Egyeztetünk a Megrendelővel az elképzeléseiről, ötleteket adunk a megvalósításhoz.

A felmérés után a kapott információk alapján egy vázlattervet készítünk, melyet bemutatunk a Megrendelőnek. Ha a vázlatterv elnyerte a tetszését, akkor elkészítjük a végleges kerttervet, melyhez növénykiültetési tervet, és általában látványtervet is mellékelünk.

A kerttervezés igényes szellemi munka, mely komoly tanulmányokra, és széleskörű kivitelezési tapasztalatokra épül.

 

Ha hosszútávon is szép kert a vágya, kérje kerttervező segítségét!

Hívjon minket bizalommal, és megtervezzük álmai kertjét!

 


Kérjen ajánlatot most!>

 
powered by: Horizont Informatika